RİZE ARDEŞEN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM KARNE MESAJI

  2017-2018 Eğitim Öğretim yılı birinci dönemini tamamladığımız bugünde  öğrencilerimizin karne heyecanını paylaşıyor, tüm öğrenci ve fedakar  öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum.  
2017-2018   EĞİTİM ÖĞRETİM YILI  1.DÖNEM   KARNE  MESAJI

Sevgili Öğrenciler;

Karnelerinizdeki değerlendirmeler, başarı ya da başarısızlık göstergesi değil; güçlü ve zayıf yönlerinizi görme  aracı olarak görüp öyle değerlendirmeniz gerekir. Sizler okuyan  ,araştıran, bilgi  ve  becerilerinizi geliştirerek yarınlara hazırlanmalısınız. Okuyun, düşünün, uygulayın  ve  neticelendirin.

Sizler, yarınlara hazırlanırken önemli olan süreç içerisinde hem akademik yönden donatılırken diğer taraftan da milli ve manevi değerlerle büyüyüp  gelişerek  hayata dair hedeflerinize odaklanıp   ülkemizi muassır medeniyetler çizgisine taşımak  olmalıdır.

Dönem boyunca çok çalışıp  yoruldunuz .Bu kısa tatil süresince; kendinize zaman ayırmanız, sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunmanız, ruhsal ve zihinsel gelişmenize katkı sağlayacak kitaplar okumanız gerektiğini önemli bulduğumu sizlerle paylaşmak isterim. İmkan buldukça tatil boyunca  ekranlarla değil akranlarınızla, sevdiklerinizle nitelikli bir tatil  geçirmenizi  öneririm.

Kıymetli Öğretmen Arkadaşlarım;

   Sürekli gelişen ,birikim ve tecrübeler ışığında yenilenen bir süreçtir eğitim. Sizler de dönem boyunca özverili şekilde öğrencilerimizin yarınlara hazırlanması için Sizlere emanet edilen geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin; sosyal, zihinsel ve ruhsal yönleriyle gelişmelerine sağladığınız katkılar her şeyden önemli ve değerlidir. Yeni Müfredat  Programlarıyla ve ülkemizin 2023-2053-2071  vizyonlarıyla geleceğimizin teminatı  olan  yavrularımıza sahip  çıkarak  daha  çok  çalışmamız  gerektiğini hatırlatmak  isterim.

  Sizlerin fedakarca ifa ettiğiniz kutsal görevinizle büyük ve güçlü Türkiye’nin kutlu ilerleyişinde önemli payeye sahip olduğunuzu acizane ifade etmek isterim .Bu  kutlu yolda asımın  nesline kattığınız değerler  adına sizlere  en kalbi  duygularımla şükranlarımı  sunuyorum.

 

Saygı Değer Velilerimiz;

En değerli varlıklarımız  ve yarınlarımızın umudu çocuklarımız sizler için olduğu kadar bizler içinde değerli olduğunu hatırlatarak  hep birlikte çocuklarımıza  destek  olmalıyız.Sizlerin desteği  olmazsa  biz  eksik  kalırız. Çocuklarımızın başarılarını sadece karne  notlarından  ibaret olmadığını  asla  unutmayalım.

Bu dönemde onları sorgulamak ve başkalarıyla kıyaslamak yerine; onların farklılıklarını anlamaya çalışarak her şeye rağmen onları destekleyerek özgüvenlerine katkı sağlayarak, iletişim içerisinde olarak ve onlarla bolca vakit geçirerek başarılarına çok büyük katkı sağlayacağınızı unutmayalım.

Öğrencilerimizin karnelerindeki değerlendirmelerden, onların ilgi ve yeteneklerini belirlemeye çalışalım.Onları  geleceğe  hazırlayalım.

 

Mutlu ve güzel tatil geçirmeniz dileklerimle  herkese  iyi tatiller.

 

Ardeşen Hükümet Konağı Zemin Kat - 04647151424

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.